LanguageHRENG
Join our mailing list
Sat - Murano staklo. Visina cca 30cm.
Sat - Izrađen od murano stakla i kamena. Visina do 30cm.
Sat - Izrađen od murano stakla i kamena. Visina do 30 cm.

Mali Sat - Murano staklo i kamen. Visina cca 18cm.
Sat - Murano staklo. Predviđeno za vješanje na zid. Velič
Sat - Murano staklo. Veličina cca 12,5x32cm.

Sat - Izrađen od murano stakla. Dimenzije cca 17x40cm.
Sat - Izrađen od murano stakla. Dimenzije cca 15x40cm.
Sat - Izrađen od murano stakla. Dimenzije cca 20x40cm

Sat - Izrađen od murano stakla. Dimenzije cca 15x50cm.
Sat - Izrađen od murano stakla. Dimenzije cca 35x25cm.
Sat - Izrađen od murano stakla. Dimenzije cca 20x40cm.

Sat - Izrađen od murano stakla. Dimenzije cca 17x52cm.
Sat - Izrađen od murano stakla. Dimenzije cca 17x40cm.
Sat - Izrađeno do murano stakla. Dimenzije cca 20x35cm.

Sat - Izrađen od murano stakla. Dimenzije cca 8x50cm.

Važna napomena
Uvjeti poslovanja
Reklamacije
Cijene u Eurima su orijentacione i izračunane prema tečaju Hrvatske Narodne Banke. Naplata putem kreditnih kartica se vrši u kunama. Ukoliko plaćate inozemnom kreditnom karticom, naplatit će Vam se iznos u kunama preračunat u Vašu lokalnu valutu prema tečaju Vaše poslovne banke.
Pri naplati Vaše kartice postoji mogućnost male razlike u naplaćenom iznosu u odnosu na cijenu predstavljenu na ovim stranicama.
  • Cijene svih predmeta navedene su u bruto iznosu i u kunama. PDV je uračunat. U slučaju izvoza, PDV se izuzima prema Zakonu o porezu na dodanu vrijednost.
  • Svoju narudžbu možete otkazati ili promijeniti ukoliko nismo započeli s izradom.
  • Karticu ćemo teretiti za iznos Vaše narudžbe u trenutku isporuke. Ukoliko plaćate uplatnicom, izradu ćemo započeti odmah nakon uplate.
  • Za izradu predmeta kojeg ste naručili potrebno je do 14 dana. Dostava u Hrvatskoj traje 2 dana, za zemlje EU do 7 dana, a van EU do 14 dana.
  • U slučaju prekoračenja roka isporuke zbog vremena izrade, obavijestiti ćemo Vas pravovremeno i imate pravo otkazati narudžbu.
  • Dostava podliježe općim uvijetima poslovanja Overseas Trade Co Ltd d.o.o. Više na www.overseas.hr/opci-uvjeti
  • Molimo Vas da imate na umu da pošiljku može preuzeti osoba na koju je naslovljena, zakonski zastupnik ili opunomoćenik. Dostava se ne može vršiti na poštanske pretince i poste restante.
  • U slučaju da pošiljka ne bude dostavljena jer je niste preuzeli ili ste nam dostavili pogrešnu adresu, ne vršimo povrat novca.
  • Molimo Vas da po primitku pošiljke paket odmah, u prisutnosti službenika kurirske službe otvorite i pregledate da li je došlo do loma u transportu. Lom odmah prijavite kurirskoj službi i nama. U slučaju loma zbog dostave izraditi ćemo i isporučiti novi komad bez dodatnih troškova za Vas ili ćemo izvršiti povrat cjelokupnog iznosa. Naknadnu prijavu loma nećemo uvažiti.
  • U slučaju očite razlike u odnosu na Vašu narudžbu, napraviti ćemo isto. Ukoliko se radi o razlici u boji (nijansi) materijala u odnosu na fotografiju na stranicama ili na odstupanje u veličini koje je razumno s obzirom na ručnu izradu svakog predmeta reklamaciju nećemo uvažiti.