UVJETI KORIŠTENJA

Svi sadržaji objavljeni na www.becraft.eu vlasništvo su Be Craft Projekta i smiju se koristiti samo u privatne i nekomercijalne svrhe te se ne smiju kopirati, reproducirati ili na bilo koji način distribuirati bez pismenog pristanka Be Craft Projekta.


Sadržaj www.becraft.eu zaštićen je autoskim pravom. Ova lokacija sadrži zaštitne znakove, imena i drugo sl intelektualno vlasništvo koje je ili u našem vlasništvu ili nam je ustupljeno. Sadržaj na ovoj lokaciji ne može se upotrebljavati bez ograničenja. Potrebno je tražiti pismenu dozvolu.


Svaka povreda naših prava, zlonamjerna ili slučajna, predstavlja ozbiljno kršenje uvjeta korištenja materijala s internet stranica te ćemo biti prisiljeni materijalno i krivično goniti takvog počinitelja.


Svaka preinaka, kopiranje ili preuzimanje dijelova sadržaja www.becraft.eu u drugi medij zabranjeno je bez pismenog odobrenja. U tom slučaju Be Craft Projekt mora biti naveden kao vlasnik materijala koji se ne smije mijenjati ni umnožavati bez naše dozvole.


Funkcionalnost stranice
Uložiti ćemo napore da stranice budu potpuno funkcionalne i da svi objavljeni podaci budu točni. No nismo odgovorni za povremeno nefunkcioniranje stranica, eventualno netočnost informacija ili za bilo koju štetu nastalu korištenjim netočnih ili nepotpunih informacija ili nemogućnošću pristupa istim.
Zadržavamo pravo promjene sadržaja u bilo kojem trenutku.


Sigurnost podataka.
Svi podaci skupljeni na ovoj stranici koriste se samo za vlastite potrebe.Podaci neće biti prosljeđeni trećim osobama.