Nazad na vrh

TRGOVINA, AGENCIJA, TVRTKA?

Za trgovine.

Kolekcija PONESI ME SA SOBOM napravljena je ciljano za distribuciju trgovinama. Radi se o kolekciji predmeta koji su maleni, lako se prenose, a proizvodimo ih u malim serijama. U koliko ste vlasnik trgovine ili suvenirnice ili to tek planirate postati, slobodno nas kontaktirajte na du@becraft.eu i postanite naš veleprodajni partner.

Poslovni pokloni, nagrade i plakete - ručno izrađeni

Za agencije.

Često surađujemo s MICE i DMC agencijama i znamo koliko vaši klijenti mogu biti zahtjevni. Kada inzistiraju na lokalnoj izradi, brendiranju i kreativnom proizvodu mi smo tu da pomognemo. Od skice do realizacije. Lista naših referenci uključuje mnoge hrvatske i međunarodne kompanije, primjerice Asics, Ford, Decihmann, Red Bull i mnoge druge.

Za tvrtke.

Svaka tvrtka ima trenutke koje treba proslaviti: godišnjice, praznike, izuzetne zaposlenike pa čak i poslodavce. U Be Craftu vjerujemo da i poslovni pokloni treba biti savršeni predstavnik vaše tvrtke, dojmljiv, a ipak prikladan – predmet koji će svatko poželjeti izložiti na vidljivom mjestu i koji će uvijek izazivati pozitivne asocijacije.

Izrada nagrada za zaposlenike po narudžbi