Nazad na vrh

UVJETI POSLOVANJA.

Ovi uvjeti poslovanja određuju načina naručivanja Be°Craft proizvoda putem weba.

NARUČIVANJE: 

Direktno naručivanje proizvoda putem web shopa vrši se na ovim stranicama. Neki proizvodi se izrađuju u više veličina i boja. Za sve dodane napomene postoji polje u obrascu narudžbe. Isto tako moguće je sve dodatne napomene poslati na mail du@becraft.eu.

Kada naručiš proizvod putem ovog web shopa, ne naručuješ gotov proizvod već njegovu izradu. Fotografije mogu odstupati od gotovog proizvoda. Zato prije svake isporuke šaljemo fotografiju naručenog predmeta na autorizaciju.

ROK IZRADE

Rokovi izrade mogu odstupati od navedenih na stranici. Ukoliko je to slučaj, odmah ćeš biti obaviješten. Ukoliko ti rok ne odgovara, možeš odustati od narudžbe. Uobičajni rok za izradu je 3 radna dana.

PLAĆANJE

Plaćanje je moguće pouzećem i bankarskom transakcijom. Ukoliko želiš platiti karticom, molimo te da koristiš Wetransfer servis.

DOSTAVA

Dostavu vršimo GLS-om. Dostava će biti izvršena prema njihovom redu vožnje. Kod slanja ćeš dobiti broj za praćenje pošiljke.

Staklo je osjetljiv materijal sklon lomu. Ukoliko procijenimo da je naručeni predmet rizično slati, zadržavamo pravo odbiti narudžbu ili šaljemo na odgovornost naručitelja.

Za dostave van Hrvatske, potrebno nas je kontaktorati kako bismo našli najoptimalniji način. Svi uvijeti takve dostave biti će direktno dogovoreni s naručiteljem.

LOM U DOSTAVI

Ukoliko dođe do loma usljed dostave, moguć je povrat sredstava ili dostava novog proizvoda. Zadržavamo pravo ne isporučiti zamjenski proizvod te izvršiti povrat.

POVRATI

Prije svake isporuke šaljemo fotografiju proizvoda. Ukoliko predmet na fotografji ne odgovara, moguće je odustati od narudžbe. Ako se od narudžbe odustaje nakon odobrenja fotografije, naručitelj može izvršiti povrat unutar 14 dana. U tom slučaju sam snosi troškove poštarine povrata i druge eventualno nastale troškove. Iznos koji će biti vraćen, bit će umanjen za troškove dostave. Ukoliko predmet nije dobro zapakiran i pripremljen za slanje te dođe do loma ili bilo kakvog drugog oštećenja kod povrata, iznos neće biti izvršen.

Ukoliko je na predmetu izvršen bilo kakav zahvat personalizacije na zahtjev naručitelja, povrat nije moguć ni u jednoj fazi.