Nazad na vrh

ZA TVOJ DOM - ZDJELE.

Zablistajte kao domaćin! Unesite svjetlost i eksploziju najčistijih boja u svoju blagovaonicu s unikatnim zdjelama, pladnjevima i pjatinima od Murano stakla. Elegantna i funkcionalna zdjela će majstorstvom izvedbe privući svaki pogled, a spektrom boja razvedriti i najtmurniji dan. Svi Be Craft proizvodi, pa tako i zdjele, pladnjevi i pjatini, izrađeni su ručno, suvremenom tehnikom fuzije stakla uz dodavanje visokokvalitetnih pigmenata i boja.

PUNO VIŠE OD ZDJELE

Prošlo je doba kad su naše bake čuvale najveću, najljepšu i najvrjedniju zdjelu na vrhu ormara – te ju iznosile samo u rijetkim prilikama. Ove moderne, višefunkcionalne zdjele, pladnjevi i pjatini načinjeni su tako da svakodnevno mogu poslužiti mnogim funkcijama: od posluživanja hrane, preko ukrasne zdjele, do zdjele za voće ili za odlaganje i posluživanje svega ostalog što vam padne na pamet.

• Za ukućane i za goste. Neka vaš stol zablista s elegantnom zdjelom, koja može poslužiti kao spektakularan središnji ukras, ali i kao sasvim funkcionalna posuda za posluživanje hrane ili za voće i kolače.

• Poklon koji se pamti za prilike koje se pamte. Za vjenčanja, useljenja, obljetnice, rođendane i sve druge prilike. Obradujte svoje najbliže ili prijatelje s unikatnom BeCraft zdjelom izrađenom tehnikom fuzije stakla, uz mogućnost aplikacije bilo kakvog motiva ili poruke po vašoj želji.

• Kombinacijom boja i oblika do željenog efekta. Naše zdjele, pladnjevi i pjatini mogu se izvesti u čitavom spektru boja, u raznim oblicima i dimenzijama. Štoviše, na njih po vašoj želji možemo raznim tehnikama aplicirati bilo koji motiv koji poželite. Jednobojno, dvobojno, višebojno, organski ili geometrijski uzorci, ili pak prepoznatljivi motiv – sve su ovo opcije koje dolaze u obzir kada počnete zamišljati svoju najdražu zdjelu. Obratite nam se, saslušat ćemo vas i realizirati vaše želje.

• Male unikatne serije za dodanu vrijednost. Male serije zdjela različitih dimenzija koje su povezane bojom ili ornamentom izrazito su efektna dekoracija u bilo kojem prostoru, a uz to mogu poslužiti i raznim uporabnim namjenama.

• Odložite sitnice sa stilom. Naši pjatini i pladnjevi mogu poslužiti kao mjesto za odlaganje nakita, ali i svih onih sitnica koje znaju ispasti iz džepova – poput primjerice ključeva i privjesaka. Ukrotite nered i odlažite sve svoje omiljene sitnice sa stilom!

JESTE LI ZNALI…

U povijesti stakla važno mjesto zauzima tehnika odlijevanja staklenih predmeta pomoću kalupa koji su izrađivani od gipsa ili gline. Ova tehnika dopušta kombiniranje raznobojnih staklenih traka, uz mogućnost kreacije svakojakih otvora, dekoracija i mozaik efekta. Upravo su tako najčešće izrađivane rimske zdjele, koje su kasnije poslužile venecijanskim majstorima staklarima za živopisne dizajne, primjerice za slavni dekorativni uzorak poznat kao millefiori (talijanski:“tisuću cvjetova“). Najstarije sačuvane zdjele od stakla stare su preko 2.000 godina i potječu s Bliskog istoka.