Nazad na vrh

SATOVI.

Ručno izrađeni sat od stakla pravo  je malo umjetničko djelo na zidu vašeg doma ili poslovnog prostora. U Be Craftu vjerujemo da svaki pogled na zidni sat mora biti ugodan, čak i kada vrijeme – zbog bilo kojeg razloga – teče bilo prebrzo ili presporo!

UVIJEK VEDRO VRIJEME

Digitalni satovi čine da je vrijeme posvuda. Na laptopu. Na mobitelu. Na ručnom satu. Na kontrolnoj ploči automobila. Sekunde i desetinke neumoljivo bljeskaju i – čini se da više ništa ne stižemo. Istina -digitalni satovi su cool, precizni i futuristički, ali rijetko su atraktivni, za razliku do analognih satova s kazaljkama.

Be Craft spada među one koji misle da satovi – osim što točno pokazuju vrijeme – trebaju biti atraktivni. Svaki sat izrađen tehnikom fuzije stakla unikatan je predmet koji će zablistati na bilo kojem zidu. Na ovakve je satove moguće aplicirati bilo koji motiv ili uzorak koji poželite: geometrijski, figurativni, krajobrazni, simbole, poruke, logo… Samo mašta je granica.

SATOVI I MINUTE U OMILJENIM BOJAMA, NA POKLON

Izaberite novi vedri mjerač vremena za sebe, svoje najbliže ili za poslovne partnere.

Za najbliže. Oduševite vaše prijatelje ili obitelj sa satom koji će razvedriti njihovu omiljenu prostoriju.

Za obljetnice, vjenčanja i rođendane. Čestitajte obljetnice, vjenčanja i  rođendane s lijepim satom, malim umjetničkim djelom u svim bojama, oblicima koje poželite. Prigodu možete i dodatno naglasiti aplikacijom znaka ili poruke po vašem izboru.

Poslovni poklon koji se pamti.  Unesite svjetlo i boju u uniformni poslovni prostor s ručno izrađenim zidnim ili stolnim satom. Unikatan sat zasigurno će biti rado viđen i prihvaćen poklon, nešto što će vaše partnere uvijek podsjećati na vas. Izrađujemo satove u korporativnim bojama, s logom ili porukom koju poželite. Izvanserijski poslovni poklon, ručno izrađeni sat od Murano stakla jasno govori koliko vam je stalo do vaših poslovnih partnera ili zaposlenika.

JESTE LI ZNALI…

Izvorni dubrovački gradski zvonik sa satom izgrađen je 1444. godine, a imao je i figure koje otkucavaju sate. Ove gradske čuvare vremena Dubrovčani od milja nazivaju Maro i Baro ili jednostavno – zelenci. Oba kršna brončana momka visoka su 191 cm. Riječ je o metalnim mehaničkim lutkama, koje se u cijeloj Europi poznate  kao Jacquemarti (Jakovi s batom), a dodavane su gradskim urama i zvonicima kako bi tukle zvono u tornjevima. Dubrovački su zelenci jedinstveni u Hrvatskoj, a u Europi su najjužniji primjeri Jacquemarta. Od petnaestog stoljeća do danas Maro i Baro su radi dotrajalosti zamijenjeni 4 puta, a u zvono su udarili preko 25 milijuna puta.