Nazad na vrh

ZA TVRTKE.

Koje je najbolje doba godine za poslovni i promotivni poklon? Biznis stručnjaci kažu: svako! Dobar poslovni poklon činit će da oni koji ga prime imaju vašu tvrtku na umu cijele godine.

Prvo pravilo za poslovni poklon: darujte one koji doprinose poslovanju i napretku vaše tvrtke. Ovo su prije svega poslovni partneri, klijenti, zaposlenici i dobavljači. Kreativan poslovni poklon, vezan za prigodu, učvrstit će vaše poslovne veze i odnose. Poslovni poklon ne mora biti siv ili dosadan, dapače – može biti kreativan i vezan uz prigodu: na zadovoljstvo vama koji ga dajete i onima koji ga primaju!

 

OD MALIH ZNAKOVA PAŽNJE DO EKSKLUZIVNIH POSLOVNIH POKLONA

Be Craft ima dugogodišnje iskustvo proizvodnje prigodnih, ručno izrađenih poslovnih poklona po narudžbi, za sve poslovne prigode. Da nabrojimo neke:

  • Darivanje poslovnih partnera u svakoj prigodi.
  • Nagrade i plakete za zaposlenike.
  • Promotivni pokloni.
  • Novogodišnji poslovni pokloni.
  • Pokloni za specijalne prigode kao što su konferencije i kongresi.
  • Pokloni za timske programe.
  • Pokloni za incentive programe.
BUSINESS KLASA: POSLOVNI POKLONI PO MJERI I ŽELJI

U Be Craftu vjerujemo u personalizaciju svih proizvoda. Vrlo ćemo rado saslušati sve vaše želje, ubaciti vaš brandirani logo, po vašim parametrima – bilo da je riječ o bojama, dimenzijama ili bilo čemu drugom.

Imate već ideju kako izgleda vaš savršeni poslovni poklon, ili možda niste sasvim sigurni? Želite da vaš poslovni poklon bude istovremeno elegantan i inspirativan? A da ujedno promovira vrijednosti vaše tvrtke? Niste sigurni u pogledu budžeta? Ne želite još jedan uobičajeni, „konfekcijski“ poklon? Imate samo okvirnu ideju, ali niste sigurni kako ju realizirati? Želite prilagoditi nešto iz naših postojećih kolekcija svojim potrebama? Ili želite nešto neviđeno, sasvim novo, potpuno unikatno?

Nema problema, obratite nam se!

Poslovni poklon treba biti savršeni predstavnik vaše tvrtke, dojmljiv, a ipak prikladan – predmet koji će svatko poželjeti izložiti na vidljivom mjestu i koji će uvijek izazivati pozitivne asocijacije.

RECITE HVALA I BRAVO: POSLOVNI POKLONI ZA ZAPOSLENIKE

Obljetnice, promaknuća, nagrade i priznanja za sudjelovanje u timskim eventima – su samo neke od prigoda u kojima želite izraziti zahvalnost svojim zaposlenicima i ojačati timski korporativni duh.  Be Craft će vam pomoći da po potrebi takav poklon personalizirate i učinite da bude više od običnog priznanja  – da bude lijep predmet koji će uvijek zračiti motivacijom.

MODERAN DIZAJN ZA MODERNE TVRTKE

Be Craft filozofija poslovnih poklona može se sažeti ovako: moderan i dinamičan dizajn za moderne i dinamične tvrtke! U dizajnu i proizvodnji slijedimo najviše standarde umjetničkog obrta te koristimo najkvalitetnije Murano staklo, spajajući tradiconalne obrtničke tehnike s najsvuremenijim dizajnom.

U našem portofoliu nalaze se mnoge domaće i strane tvrtke, uključujući Red Bull, Deichmann i Ford.

JESTE LI ZNALI…

Dubrovnik je u Držićevo doba bio središte međunarodne trgovine, osobito suknima i mirodijama, a imao je i jako obrtništvo te razgranato tržište za unosne trgovačke poslove u zaleđu. U Dubrovniku su radili majstori različitih obrta i artiđani. Najstariji je u Dubrovniku bio je drvodjelački zanat, s bratovštinom koja potječe iz XIII. stoljeća. Uz drvodjelje, suknare, kovače najbrojniji su  bili graditelji, zidari i klesari.  Neki su zanatlije stanovali su u kući koja je im je dijelom bila i radionica, dok su drugi imali samo unajmljene prostore za poslovanje u prizemlju ili su robu izrađivali kod kuće, pa ju prodavali na otvorenom. Zlatari su, uz srebrnare i istanjivače zlata, bili u Dubrovniku brojni. Stanovali su u Zlatarskoj ulici, kako bi ih činovnici Republike lakše nadzirali. Posao im je dobro išao, jer je zlatni nakit bio jednako važan kao i odjeća, štoviše, i dijelovi odjeće – kao primjerice ženska kapa zvana pocjelica – često su bili protkani zlatnim nitima. Žene iz viših slojeva su uobičajeno nosile srebrne kišobrane. Zlatne kolajine duge i po nekoliko metara nosili su muškarci, pokazujući tako svoju ekonomsku moć. Posebno je zanimljivo pismo što ga je 1556. Marin Držić uputio Cosimu I. Mediciju, zamjerivši dubrovačkoj vladi što je potkralju Sicilije poslala na dar umivaonik sa srebrnim sudom, jer mu se taj rad učinio preskroman.