Nazad na vrh

JEDRILICE.

Jedrilice raznih veličina su među najpopularnijim Be Craft proizvodima. Tražene su kao pokloni za svaku prigodu, uključujući i poslovne poklone. Dostupne su u mnoštvu boja, oblika i veličina. Izrađene od Murano stakla, s postoljem od kamena. Na sve jedrilice možemo aplicirati praktički bilo koji motiv koji zaželite.

REGATA IDEALNIH MALIH I VELIKIH POKLONA ZA SVE PRIGODE 

Be Craft jedrilice izrađuju se u mnoštvu boja, oblika i veličina. Ova flota unikatnih, rukom rađenih dizajniranih predmeta od stakla i kamena sadrži zaista ponešto za svakoga.

Od sasvim malih jedrilica (veličina S), visokih samo 9 cm, pa do velikih, pravih brodova i jedrenjaka (veličina XXL) visokih 40 cm. A jedra su, kako i pristoji, šarolika – od jednobojnih, preko dvobojnih pa do raznobojnih. Na jedra možemo aplicirati gotovo svaki motiv koji poželite. Vjerojatno ne treba posebno napominjati – ali jedan od najtraženijih je motiv Dubrovnika.
Šarmantni dizajn i besprijekorna ručna izrada učinili su da Be Craft brodovi i jedrenjaci od Murano stakla postanu vrlo traženi suveniri i odlični pokloni za svaku prigodu.

POSLOVNI POKLON S “FAKTOROM X“

Tražite li poslovni poklon s pozitivnom porukom, poklon koji odiše posebnim “faktorom x“? Jedan od razloga zašto je naša kolekcija brodova i jedrenjaka toliko tražena je i ta što na jedra apliciramo po narudžbi praktično bilo kakav motiv, logo, ili poruku. Na taj način ovi se živahni brodovi i jedrenjaci pretvaraju u idealan poslovni poklon za vaše zaposlenike ili partnere. Ovo je idealan poslovni poklon, bilo da je riječ o obljetnicama, raznim pojedinačnim ili timskim priznanjima, konferencijama, kongresima, raznim timskim programima i eventima, pa i sportskim događanjima.

JESTE LI ZNALI…  

Flota Dubrovačke Republike je u 16. stoljeću imala 40.00 pomoraca i više od 180 velikih brodova, te bila jedna od najjačih flota na svijetu! Dubrovački jedrenjaci bili su toliko cijenjeni da su dospjeli i u djela Williama Shakespearea, koji ih spominje na više mjesta u svojem opusu. Premda su vremena veličanstvenih jedrenjaka koji su vladali svjetskim oceanima danas za nama, u Dubrovačkoj luci usidrena je uvijek bar jedna karaka. Naravno, uz mnoštvo sasvim modernih jedrilica… Jer ljubav prema moru i vjetru i suncu – traje i traje!