Nazad na vrh

NAGRADE I MEDALJE.

Be Craft ima 15 godina iskustva u izradi originalnih medalja, trofeja, i plaketa za sve vrste sportskih i drugih događaja, klubova, organizacija i udruga.

Po narudžbi izrađujemo: upečatljive i izvanserijske medalje, trofeje i plakete  za male i velike šampione, amatere i profesionalce. Osim sporta i sportaša, tu su i unikatne plakete i priznanja za organizacije i udruge najrazličitijih profila – hobističke, rekreativne i sve ostale. Bez obzira da li ste udruga koja se bavi radom s djecom, plesni, planinarski ili biciklistički klub –  obratite nam se. Vaše želje i ideje pretvaramo u moderno dizajniran, vrhunski, ručno izrađeni proizvod.

BOLJE, VIŠE, JAČE!

U našem portofoliu nalaze se plakete za vaterpolo i judo, veslanje i nogomet, trčanje, tenis i još štošta drugo. Izrađujemo medalje i trofeje za sve moguće sportske prigode i natjecanja – od amaterskih do profesionalnih, od lokalnih do prestižnih međunarodnih sportskih događaja.

Dosad smo radili za Red Bull, DUD Bowl, DuMotion, ali i za brojne hrvatske klubove i sportska događanja.

Medalje. Kruna svake sportske bitke! Trenutak kada se medalja stavlja pobjednicima oko vrata gotovo je jednako uzbudljiv kao i samo natjecanje.

Trofeji. U moru unificiranih i uglavnom metalnih trofeja, ručno izrađeni trofeji od Murano stakla doslovno će zablistati i podcrtati jedinstveni duh vašeg sportskog događaja. I svake pojedine sportske pobjede.

Za profesionalce, amatere i fanove.  U Be Craft studiju katkad u šali kažemo da najviše volimo – velike medalje. A neke od najvećih izrađivali smo upravo za volontere na sportskim natjecanjima!

PLAKETE I PRIZNANJA

Svaku organizacija, svaki klub, svaka udruga, živi svoju priču i svoj timski duh Zajednički usponi i padovi, prekretnice i obljetnice su kao zajednički rođendani, i zaslužuju poklon koji se pamti.

Nagradite najsrčanije. Plakate i priznanja ne moraju biti dosadni, uniformirani ili tmurni. BeCraft izrađuje isključivo personalizirane predmete koji evociraju vaše najveće uspjehe.

Za klubove, organizacije i udruge svih profila. Aplicirat ćemo bilo koji motiv, simbol, logo ili poruku koju poželite. Ovakve plakete i priznanja mogu se izraditi u bilo kojem obliku i dimenziji,uskladiti se s vašim klupskim ili organizacijskim bojama. Ili bilo kojim drugim parametrima koje nam prenesete.

JESTE LI ZNALI…

Dubrovačke plaže i kupališta svake su godine poprište Divlje lige, jednog od najpoznatijih amaterskih vaterpolo prvenstava na cijelom svijetu, koje se održava već 80 godina. U Divljoj ligi mogu sudjelovati svi građani grada Dubrovnika,  koji nikad nisu igrali ili bili u zapisniku ni na jednoj službenoj vaterpolskoj utakmici bilo kojeg uzrasta. Iako su natjecatelji redom amateri, utakmice nadziru međunarodni suci sa licencom. Divlja liga je spoj sporta, zabave, navijanja i nevjerojatno pozitivne atmosfere. Cjelokupni prihod ide u humanitarne svrhe.