Nazad na vrh

BRODOVI.

Brodovi i jedrenjaci su među najpopularnijim Be Craft proizvodima. Traženi kao pokloni za svaku prigodu, uključujući i poslovne poklone. Dostupni u mnoštvu boja, oblika i veličina. Izrađeni od Murano stakla, s postoljem od kamena. Na sve brodove i jedrenjake možemo aplicirati praktički bilo koji motiv koji zaželite.

FLOTILA IDEALNIH POKLONA

Murano staklo je emocionalni materijal,  bez granice, koji se mijenja s izvorom svjetla ili točkom promatranja, baš kao more, vjetar ili naš unutrašnji svijet. Prozirnost, optički efekti, dubina boja, taktilnost koja istovremeno razvedrava i smiruje… odlike su ove svestrane i rastuće kolekcije u kojoj su svoje mjesto naše jedrenjaci i leuti, kruzeri i brodovi s dimnjakom, slavne srednjevjekovne karake, ali i omiljeni dubrovački brodovi Skala i Zrinski, koji svakodnevno prevoze putnike do Lokruma i natrag.

Sve u svemu, ova flotila unikatnih, rukom rađenih dizajniranih predmeta od Murano stakla i kamena sadrži ponešto za svakoga.

Mali, veći i veliki  jedrenjaci. Baš kao i na pravim jedrenjacima – i naša su jedra skrojena, ali ne od platna, već od stakla. I svi ti spinakeri, flokovi i genove neprestano blistaju na suncu, napeti vjetrom i upravljeni prema horizontu, bez obzira gdje ih postavili.  Dostupno u raznim veličinama (S, L, XL, XXL, XXXL), od 9-40 cm. Murano staklo, na postolju do kamena.

Navikule. Od Murano stakla, na postolju do drva. S dimnjacima koji ispuštaju bijele oblake. Baš kao i svi primorski i uzmorski “oriđinali“, i ovi brodovi mogu se pohvaliti sasvim neobičnim i jedinstvenim karakterima.

Brandirani jedrenjaci. Na jedra apliciramo motive po vašoj želji. Idealno za personalizirane poslovne poklone.

Jedrenjaci s motivom Dubrovnika. Specijalna verzija našeg najpopularnijeg proizvoda. Na jedra možemo aplicirati gotovo sve – a Dubrovnik je često traženi motiv.

Brodovi u kombinacijama. Popularni brodovi sa satom odličan su primjer raznih mogućih varijacija brodova i jedrenjaka.

POSLOVNI POKLON  S “FAKTOROM X“

Tražite li poslovni poklon s pozitivnom porukom, poklon koji odiše posebnim “faktorom X“? Jedan od razloga zašto je naša kolekcija brodova i jedrenjaka toliko tražena je i taj što na sve proizvode iz ove kolekcije po narudžbi apliciramo praktično bilo kakav motiv, logo, ili poruku. Na taj način ovi se živahni brodovi i jedrenjaci pretvaraju u atraktivan i unikatan poslovni  poklon za vaše zaposlenike ili partnere. Idealan poslovni poklon za obljetnice, priznanja pojedincima i timovima, konferencije, kongrese, team building, incentive programe.

JESTE LI  ZNALI…

Prosperitet Dubrovačke Republike velikim dijelom je plod veoma živog pomorskog života i trgovine. Ovo možda najbolje ilustrira Dubrovački statut iz 1272. u kojem se navode razne odredbe o pomorstvu, lučkim taksama, pomorskim i trgovačkim udrugama, brodskim posadama, brodogradilišnim radnicima, o dužnostima i plaćama mornara i o tome koliko je najviše dopušteno ukrcati tereta na brod. Spomenuti su i tipovi brodova: lignum, navigium, navis, galija, barcusij, kondura… Slavu dubrovačke brodogradnje diljem svijeta ponajviše su pronijele karaka i galijun, po kvaliteti gradnje i maritimnim sposobnostima zasigurno najbolji trgovački jedrenjaci svog vremena.