Nazad na vrh

DUBROVNIK.

Ukoliko, kao neki poznati svjetski putnici, vjerujete da je Dubrovnik “ništa manje magičan negoli Venecija ili Bruges“, zasigurno ćete poželjeti sa sobom ponijeti dio grada pod Srđem sa sobom. Međutim, ima suvenira i – suvenira. Najbolji suveniri ispunjavaju sljedeće osnovne zadaće: da prizovu lijepa sjećanja i jedinstvenu atmosferu nekog mjesta i da nisu jednokratna zabava. Dodatni bonus je kada uza sve to imaju i praktičnu upotrebu.
Be Craft s ponosom predstavlja svoju rastuću ponudu originalnih, ručno izrađenih proizvoda, poklona i suvenira inspiriranih Dubrovnikom, njegovim pričama, prizorima, ugođajima, bojama.

MODERNO I TRADICIONALNO, RUKU POD RUKU

Kao izvorni dubrovački umjetnički obrt, i jedan od tek nekolicine takvih na području čitave Dubrovačko-neretvanske županije, Be Craft veliku pažnju poklanja suvremenoj obradi tradicionalnih dubrovačkih motiva i simbola.
Bilo da je riječ o poklonima ili suvenirima iz kolekcije Dubrovnik, Be Craft formula je jednostavna: tradicionalni motivi, moderan dizajn, vrhunsko Murano staklo, preciznost izrade.

Odaberite svoj Dubrovnik…
Klasični. Stradun i gradski zaštitnik Sv. Vlaho najtraženiji su dubrovački motivi. Vole ih i Dubrovčani, i gosti Dubrovnika. Naravno, tu su i Stari grad, gradske zidine, Knežev dvor, Mala i Velika Onofrijeva česma, Lovrijenac, Minčeta, Vrata od Pila i od Ploča, gradski grb…
Razigrani. Za neke je Dubrovnik prije svega stablo divljih naranči ili bijela čiopa. Vrlo su popularne aplikacije prekrasnog konavoskog veza. Za one koji vjeruju da manje znači više, osmislili smo stilizirane, male ali evokativne dubrovačke detalje u potpuno modernoj, razigranoj izvedbi.
Dragocjeni. Ne brine vas veličina, želite nešto spektakularno i veliko: neki naši radovi načinjeni su od nekoliko tisuća malih komada Murano stakla!
Funkcionalni. Dubrovački motivi provjereno se ljube s predmetima za praktičnu uporabu. Šampioni ove klase su svakako zdjele, pjatini i satovi svih veličina i oblika.

DUBROVNIK NA POSLOVNIM POKLONIMA ZA VAŠE PARTNERE I ZAPOSLENIKE

Ukoliko vaša kompanija u Dubrovniku, kao najpoznatijoj hrvatskoj MICE destinaciji, održava kongres, incentive program ili bilo koji drugi korporativni event – poklon s motivom Dubrovnika predstavit će vašu tvrtku u najboljem svjetlu.
Svaki takav predmete može se izraditi na način da dodatno uključi logo vaše kompanije ili njene korporativne boje, prema vašim parametrima, zahtjevima i budžetu.

JESTE LI ZNALI…

Vjerojatno ste čuli da je Dubrovnik prvi u Europi zabranio ropstvo daleke 1406., da ima najstariju europsku ljekarnu , da je bi među prvim državama koja je priznala SAD… Ali, Dubrovnik ima i najkraću rijeku na svijetu. Nakon 20 km podzemnog tijeka, rijeka Ombla izvire na površinu kod stijene poznate kao Golubov kamen, da bi se ulila u more nakon samo 30 metara tijeka! Dubrovački vodovod koristi vodu iz Omble još od 1438.